Om mig

Hej och välkommen till min fotoblogg om årets 365 dagar. Här kommer jag att visa fotografier som jag från årets fyra årstider, från fotoutmaningen 365 Foton och det jag finner intressant för ögat.

Jag skaffade mig min första systemkamera i april 2014, en Nikon D3200. Genom kameralinsen upptäcktes en ny, vacker, intressant och detaljrik värld vi har omkring oss. Det gav ytterligare en dimension på tillvaron. Naturbilder, djur och föremål kommer att få det största utrymmet i mina fotoreflektioner.

Under året 2014 deltog jag i Fotoutmaningen 365 Foton på en annan blogg. En stimulerande och kreativ utmaning som blev min fotoskola och gav mycket inspiration av de andra deltagarnas kreativitet. Inför 2015-års fotoutmaning 365 Foton var min egen utmaning att fotografera andra typer av motiv som stadsmiljöer och rörelser. Inför årets, 2017-års fotoutmaning, är min utmaning att våga experimentera mer och använda kreativiteten i mina tolkningar.

I april 2017 skaffade jag min andra systemkamera, en Nikon D500. Med den hoppas jag kunna utveckla mitt eget fotograferande ännu mer. Önskan är att kunna fotografera där mina foton förmedlar en upplevelse och en känsla.

Välkommen till min fotoblogg!
/Helena

Life is like a camera. Just focus on what’s important and capture the good times develop from the negatives and if things don’t work out – just take another shot.

 

 Om mig Helena Persson

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s