15 tankar om “78 Folktomt (32/365)

 1. Underbart vackert. Fin stämning som matchar temat. Färgskalan är som sagt inte så stor men väldigt fin, gillar att det syns lite rött på ladan, som en kontrast till det kalla, karga.

  Gilla

 2. åå det känns så sorgligt att denna vackra plats är tom på folk och jag tänker förstås på min gård i norr som ligger så vackert, men är en ödegård numera tills vi kommer dit under sommar och påsk. Vi ska ju vara mera där sedan när jag blir pensionär, men när vi inte finns längre så tror jag att det blir ännu mera öde där, för inte har sönerna med familjer samma lust och tid att spendera där. Jag har sagt att de får göra vad de vill med gården när jag inte längre finns för de ska inte känna sig tvungna att ha den kvar ”för min skull”.

  Gilla

  • Den här gården står tom året om. Vacker plats! Ibland tänker man att det kanske inte blir använt, men jag ser fler och fler gårdar som stått tomma året runt som plötsligt har sommarboende eller året runt boende. Det är bra att varje generation får göra det som passar bäst för dem. För många år sedan tänkte jag aldrig tanken att jag skulle hålla till på landsbygden… och nu är jag här och stormtrivs!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s