Kreativ fotografering

Idag hittade jag en bok om fotografering som verkar vara pedagogisk och innehållsrik med fina tips och många exempelfoton. Boken heter Kreativ fotografering av Markus Wäger. Steg ett är att efter 7 månader med systemkameran få tid att läsa bruksanvisningen ordentligt. Steg två är att läsa boken. Jag tror att det tillsammans med fotoutmaningen 2015 kan ge mig många fina tips att utveckla mitt fotograferande.

Kreativ fotografering 2014

4 tankar om “Kreativ fotografering

 1. Spännande att höra vad du gillar boken. Om den har bra tips. Är det en bok som finns på bibblan ? Kul med lite inspiration och ny kunskap. Under julen har jag tänkt att sätta mig ned och läsa igenom allt från kursen. Bra med repetion för att befästa kunskapen.

  Gilla

 2. Ska bli intressant att höra dina intryck Helena. Eva, finns det en länk till fotokursen du gått ? Jag är nyfiken på den. Helena, ang. din fråga om Orion-bilden kommer jag att skriva ett inlägg på Fotosnack om det. Jag hojtar till dig när den är skriven. God fortsättning tjejer!

  Gilla

  • Toppen Anette att du skriver om Orionbilden! 🙂 Just nu håller jag på att skriva ett reflektionsinlägg över första året med fotoutmaningen 365-foton och de kommentarer jag fått. Inlägget kommer innan nyår under Fotosnack (kanonbra idé du kom med Anette om kategorin Fotosnack). God fortsättning!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s